LAATSTE NIEUWS

Foto's zaterdag

Zonnig weer op zaterdag bracht weer heel wat motorrijders op de baan. We kregen foto's van het motortreffen van The Bike Trippers, het Tabakstreffen van KAMSC Leieland en het zomertreffen van MTC Toervrienden.

Update

We kregen weer heel wat foto's binnen van het voorbije weekend. Van het Bikers Treffen, het Demervalleitreffen en de Memorialrit kun je foto's bekijken. Ook verschillende gps-tracks en uitslagen werden toegevoegd!

Avondrit Speedy

Geloof het of niet maar het regende niet gisteravond in Boezinge. MC Speedy organiseerde er hun avondrit. Zowel van Patrick als Filip kregen we enkele foto's binnen. Ook de gps-track staat op de website.

Nieuwe foto's

We kregen een hoop foto's binnen van het voorbije weekend. Foto's van het Euregiotreffen, de kikkerrit, de MTC-tour en La Cinacienne. We hebben ze voor jullie gerangschikt op de fotopagina.

Update

Gisteren was het in Sint-Lodewijk te doen waar het tweede avondritje van Rock & Ride minstens even goed was als hun eerste editie. Wij hebben er van genoten. Ook Patrick reed de avondrit en stuurde ons enkele leuke foto's toe. Ook de gps-pagina en uitslagen pagina werd weer wat bijgewerkt!

Nieuwe foto's

We kregen foto's binnen van het Toeroettreffen, het treffen van MTC Yells Army alsook foto's van La Mosane van MC Dinant. Alles nu te bekijken op de fotopagina.

Avondrit Kuurne

Gisteren was er een avondritje in Kuurne. Filip van MTC Vlaanderen trok er naartoe en bezorgde ons enkele sfeerfoto's. Bekijk ze nu op de fotopagina.

Nieuwe foto's

We kregen foto's binnen van het Nebulastreffen alsook van Les Balades de Moircy. Bekijk ze nu op de fotopagina.