LAATSTE NIEUWS

Nieuwe foto's

Met wat vertraging hebben we de volgende foto's van het voorbije weekend online geplaatst:
- Sterrit - VMF
- Ronde BMB-FMB
- Ride for Pieter - Be strong
- Poldertreffen OMS

Foto's Nismes

Op Pinkstermaandag was er de Ronde des Ardennes van Viroinval Motor Sport in Nismes. Luc van AMC Hoppeland bezorgde ons enkele foto's die je op de fotopagina kan bekijken. Ook de uitslag van Nismes en enkele andere treffens werden toegevoegd.

Foto's Les Vallées Namuroises

Zowel Patrick als Robin trokken gisteren richting Warisoulx voor Les Vallées Namuroises van MC Les Petits Gris. Dit leverde terug heel wat leuke foto's op die je kunt vinden op onze fotopagina! Daarnaast werden enkele gps-files toegevoegd en kun je de uitslag van het Dragotreffen raadplegen.

Foto's Bruggentreffen

Van Filip (MTC Vlaanderen) kregen we enkele leuke foto's binnen van het Bruggentreffen van MTC The Bridge. Bekijk ze nu op de fotopagina!

Foto's Dragotreffen

Vandaag het Dragotreffen gereden en eindelijk terug zelf ook eens wat kiekjes genomen. Bekijk nu enkele sfeerbeelden op de fotopagina!

Foto's Drago en FreeBikeRiding

Patrick trok vandaag de baan op en passeerde zowel bij MTC Drago als bij FreeBikeRiding in Oostkamp. Dat leverde weer enkele leuke foto's op die je op onze fotopagina kan vinden.

Vriendschapsrit - extra foto's!

Ook Robin was afgezakt naar Holzgau en nam er, zoals we van hem inmiddels gewoon zijn, heel wat mooie kiekjes. Bekijk zijn fotoreportage van meer dan 300 foto's nu ook op de fotopagina!

Foto's vriendschapsrit

Van zowel Luc (AMC Hoppeland) als Patrick (KV AMC Gijverinkhove) kregen we sfeerbeelden van de Vriendschapsrit toegestuurd. Bekijk nu de meer dan 500 foto's op de fotopagina!